Gaatjes prikken

Op het moment prikken we geen gaatjes, zolang het protocol van 1,5m afstand geldt.


De eerste oorbellen zetten is voor u en uw kind een spannende ervaring. Wij vinden dan ook dat het een leuke ervaring moet zijn. Vandaar dat wij er graag een klein feestje van maken. Er is niks om bang of nerveus voor te zijn, maar eenmaal in de winkel nemen de kriebels toch iets toe. Daarom nemen we er de tijd voor en leggen u en uw kind alles uit. Een goede voorbereiding is het halve werk!

We hebben verschillende soorten anti allergische, leuke en hippe oorbellen waar u en uw kind uit kunnen kiezen. Als de keuze is gemaakt, gaan we de oren reinigen. Vervolgens zetten we daar stipjes op zodat vooraf goed te zien is waar de oorbellen gaan komen, zodat we zeker weten dat ze mooi recht kome te zitten. Als dit allemaal is gedaan worden de gaatjes gezet. Dit gaat geruisloos, zodat de kinderen niet schrikken en het is vrijwel pijnloos. De pijngrens verschild natuurlijk per kind.

Na het prikken moeten de oorbellen goed verzorgd worden, dus let goed op onze instructies. De poussettes zijn open en dat zorgt voor een snellere genezing. Na zes weken mogen de oorbellen worden gewisseld. Wij adviseren u om zilveren (925) – of gouden oorbellen te gebruiken. Het eerste jaar moeten er wel continu oorbellen in de oren zitten, omdat de gaatjes nog dicht kunnen groeien.

Afspraak maken is bij ons niet nodig. U mag langskomen wanneer het u schikt. Er is altijd iemand aanwezig die in het bezit is van een certificaat om de oorbellen te mogen zetten.
 


Tips & Tricks

Verzorging van de oorgaatjes
Nu dat u of uw kind oorgaatjes heeft laten prikken, is het ook van belang om deze te verzorgen. Goede en regelmatige verzorging is belangrijk voor mooie oorgaatjes. Lees verder »

 

 

Adres

JM Juweliers
Zandstraat 118C
6658 CX Beneden-Leeuwen

Contact

Tel.nr. 0487 - 745 004
E-mail: info@jmjuweliers.nl
Website: www.jmjuweliers.nl

Openingstijden

Di t/m Do 9.30 – 18.00 uur
Vrijdag 9.30 – 20.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen... Lees meer »