Reparaties

Is uw horloge stuk, klok kapot? Het favoriete collier gebroken? Is uw ring te groot of te klein geworden? Of is de armband van oma te lang?

Onze goudsmid en horlogemaker repareren dierbare, waardevolle sieraden en horloges met uiterste precisie..

In ons atelier ontwerpen en repareren wij alle soorten sieraden. We maken uw oude sieraden weer als nieuw. Ook vervaardigen we van uw oude sieraad prachtige gedenksieraden. (zie onze pagina) Deze ontwerpen we samen met u en wordt met veel zorg en passie voor u gesmeden. Wij geven vakkundig advies en hebben oog voor detail. Dit alles tegen een scherpe prijs.

Als geen ander weten wij dat sieraden een belangrijke emotionele waarde kunnen hebben.


Graveren

Met een gravure geeft u een persoonlijk tintje aan een sieraad of een horloge. Wij kunnen voor u elke gewenste tekst graveren in bijna alle materialen.

Bijvoorbeeld een naamplaatje, het eerste bestekje van uw (klein)kind, een spaarpotje of een ander geboortekado. Of wilt u een ring voor een bepaalde gelegenheid geven? Maak hem nog persoonlijker met een gravure. Een sportprijs heeft een tekst nodig om het kampioenschap te vieren, dit kunnen wij voor u doen!Ook voor hand gravures kunt u bij ons terecht.

Neem contact op voor meer informatie over de vele mogelijkheden.

 

 

Adres

JM Juweliers
Zandstraat 118C
6658 CX Beneden-Leeuwen

Contact

Tel.nr. 0487 - 745 004
E-mail: info@jmjuweliers.nl
Website: www.jmjuweliers.nl

Openingstijden

Di t/m Do 9.30 – 18.00 uur
Vrijdag 9.30 – 20.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen... Lees meer »